Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

FAQ (Ofte stilte spørsmål)

Volver Zen WEB er en handelsteknologi-leverandør som spesialiserer seg på å knytte investorer og handelsaktører for å oppnå suksess innen varehandel. Vi tilbyr deltagelse i varehandeler gjennom vår trading plattform, og vårt mål er å istandsette våre partnere til å ta del i internasjonal handel.

Ved å bli en partner hos Volver Zen WEB, kan du kjøpe deltagelse i forskjellige programmer og ta del i gevinsten fra hver handel. Vi samarbeider med Global Trade EXIM for å håndtere eksport og import av varer fra forskjellige steder i verden, spesielt fra Asia. Gjennom vår trading plattform får du muligheten til å delta i disse varehandelene og potensielt oppnå fortjeneste.

Ja, handel med varer innebærer alltid en viss risiko. Volver Zen WEB kan ikke garantere for resultater eller fortjeneste fra deltakelse i varehandeler, dog er utregningsmodeller og verktøy benyttet for å gi de beste anslag og så nære ønsket profitt oppnåelse som mulig. Det er viktig å være oppmerksom på risikoen og gjøre grundige vurderinger før du kjøper deltagelse i varehandeler.

For å bli en partner hos Volver Zen WEB, må du registrere deg på vår nettside volverzenweb.com med samme informasjon som i the GATE Index. Etter registreringen vil du få tilgang til informasjon om våre programmer og muligheten til å kjøpe deltagelse i varehandeler gjennom våre trading program.

Gevinsten fra hver handel blir delt i henhold til de spesifikke vilkårene og betingelsene som gjelder for den aktuelle handelen. Volver Zen WEB gjør rimelige anstrengelser for å sikre at våre partnere får sin del av fortjenesten.

Du kan kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet på vår nettside volverzenweb.com. Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha eller gi deg ytterligere informasjon om våre tjenester og programmer.

Vi aksepterer vanlige betalingsmetoder som kredittkort, debetkort og bankoverføringer. Nøyaktige betalingsinstruksjoner vil bli gitt når du kjøper deltagelse i varehandeler gjennom vår trading plattform.

Nettsiden volverzenweb.com støtter for tiden kun norsk språk. Du vil kunne velge ønsket språk fra språkvelgeren på nettsiden i neste versjon av websiden.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger ytterligere assistanse, vennligst ikke nøl med å kontakte oss på support@volverzenweb.com.